Scheidsrechters gezocht!

Scheidsrechters gezocht!

Scheidsrechters gezocht!

De afgelopen jaren wordt er door vele vrijwilligers gewerkt aan de ontwikkeling van rolstoelhandbal. Achter de schermen en voor de schermen wordt er keihard gewerkt voor het opzetten van nieuwe teams, een competitie en de doorontwikkeling van een nationaal team.

Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van de sport vindt plaats in de wedstrijden zelf. Door het samenwerken van scheidsrechters en spelers aan de spelregels en de handhaving hiervan wordt de sport leuker en aantrekkelijker. Het afgelopen jaar zijn er scheidrechters opgestaan die het rolstoelhandbal een warm hard toedragen en graag willen bijdragen aan de ontwikkeling. Zij kunnen dat echter niet alleen!

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters! Ben je al scheidsrechter of wil je graag scheidsrechter worden en lijkt rolstoelhandbal jou een ontzettend leuke sport en wil je ons graag helpen met de ontwikkeling?

Tijdens de ParaGames op 27 mei maken onze rolstoelhandbalscheidsrechters tijd vrij om de regels goed uit te leggen en eventueel nieuwe scheidsrechters te begeleiden! Aanmelden hiervoor kan bij Henne (h.van.es@handbal.nl)

leave a comment

Create AccountLog In Your Account%d bloggers liken dit: