Ook Zephyr start met rolstoelhandbal

Ook Zephyr start met rolstoelhandbal

Ook Zephyr start met rolstoelhandbal

De rolstoelhandbalfamilie groeit! Ook handbalvereniging Zephyr uit Schijndel gaat de uitdaging aan. Op zondag 22 april houdt Zephyr een open dag in sporthal de Dioscuren. Hierbij zal ook het Nederlands rolstoelteam aanwezig zijn. 

 

Handbalvereniging Zephyr wil meer mensen laten kennismaken met rolstoelhandbal. Daarom gaan ze in samenwerking met de gemeente Meierijstad en het NHV de uitdaging aan om een nieuw rolstoelhandbalteam op te richten. Hiervoor zijn ze op zoek naar speelsters en spelers!

 

Rolstoelhandbal

Rolstoelhandbal is voor iedereen. Zowel invalide als valide (revaliderende) sporters zijn van harte welkom! Rolstoelhandbal is goed om de conditie en motorische vaardigheden te verbeteren, daarnaast brengt een teamsport sociale contacten en gezelligheid met zich mee. Een team bestaat uit heren en dames, jong en oud. Handbalervaring is niet vereist.

Op 22 April houdt Zephyr een open dag, voor iedereen die benieuwd is naar deze leuke sport. Tijdens de open dag is er de mogelijkheid de training van het Nederlands team te bezoeken, waarna het Nederlands team een clinic verzorgd waar iedereen aan mee mag doen. De open dag wordt afgesloten met een wedstrijdje tussen het Nederlands team en belangstellende en deelnemers van Zephyr.

Programma

13.00 Training Nederlands Team

14.00 Clinic o.l.v. Nederlands Team

15.00 Wedstrijd Nederlands Team – Deelnemers/belangstellende Zephyr

Kom gratis en vrijblijvend rolstoelhandbal proberen! De open dag vindt plaast in Sporthal Dioscuren, Bundersstraat 6B 5481CP Schijndel.

Voor meer informatie kijk op de website of de facebookpagina of neem contact op met Ad Martens (tel: 0628977661, mail admartens.am@ziggo.nl)

leave a comment

Create AccountLog In Your Account%d bloggers liken dit: