Nieuwe start voor rolstoelhandbal Westfriesland SEW

Nieuwe start voor rolstoelhandbal Westfriesland SEW

Nieuwe start voor rolstoelhandbal Westfriesland SEW

Het rolstoelhandbalteam van Westfriesland SEW begint het jaar 2018 in het nieuw. Zo staat het team fris aan de start voor de thuiswedstrijden op 21 januari in de Dres. Met dank aan Fonds Gehandicaptensport konden een aantal nieuwe sportrolstoelen aangeschaft worden.

Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn. Mensen die niet in aanmerking komen voor een gesubsidieerde rolstoel moeten ook de mogelijkheid hebben rolstoelhandbal uit te oefenen. Er zijn vijf gloednieuwe rolstoelen aangeschaft, zodat SEW voor iedereen de mogelijkheid biedt om rolstoelhandbal een keer vrijblijvend uit te proberen. Zo hoopt de club mensen uit de regio enthousiast te krijgen en nieuwe leden aan het team te kunnen toevoegen.

De uitwedstrijden van het team zijn niet naast de deur en bovendien moeten de rolstoelen van alle teamleden meegenomen worden. Om niet steeds met 5 of 6 auto┬┤s naar de wedstrijden te hoeven rijden, heeft Fonds Gehandicaptensport het medemogelijk gemaakt om met een aanhangwagen te reizen.

Als klap op de vuurpijl zorgden van Dijk optiek en fysiotherapie Molenweg ervoor dat het team zich vanaf nu in een trainingspak kan presenteren.

Met dit alles is het team klaar voor de thuiswedstrijden van 21 januari in de Dres. En kunnen zij zich volledig richten op het behalen van hun doelstelling, namelijk om bij de eerste vier van de competitie te eindigen en daarmee een plek op het Nederlands Kampioenschap te bemachtigen.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account%d bloggers liken dit: